flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Праціники суду пройшли навчання з питань пожежної безпеки та безпеки під час артобстрілу

26 січня 2024, 09:58

24 січня працівники апарату Дружківського міського суду Донецької області пройшли навчання з питань пожежної безпеки та безпеки під час артобстрілу. Присутнім розповіли, як запобігти пожежі на виробницві. Працівники дізнались, як не допустити виникнення пожежі, своєчасно виявити її та забезпечити безпечну евакуацію людей з палаючих приміщень. Зокрема, детально ознайомилися з алгоритмом дій при виникненні пожежі, обговорили первинні засоби пожежогасіння та порядок їх застосування. Наочно побачили, як користуватися вогнегасником.

   Також обговорювалась не менш актуальна на сьогодні тема – дії працівників під час артобстрілів. Продемонстрований відеоматеріал на цю тему нагадав присутнім, як діяти під час артобстрілу, які є безпечні та небезпечні місця для схову. Навчання закінчилося відвідуванням працівниками суду бетонного укриття, нещодавно встановленого біля будівлі.

   Завдяки проведеному заходу працівники Дружківського міського суду отримали вагомі знання та навички з правил пожежної безпеки та безпеки під час артобстрілу. Адже знання цих правил є запорукою безпеки та допоможуть врятувати життя.

 

Прес-секретар Дружківського міського суду

Донецької області